lunes, 30 de mayo de 2011

Festes de Santa Eulàlia

FESTES STA. EULALIA 2011.-

Com sempre, a l´interior del parc de l´Alhambra, i aquest any també al Centre Cultural, aquest barri de L´Hospitalet fa la seva Festa Major amb la novetat de que estem concentrats el Indignats a la plaça de l´Ajuntament.

Orquestra de ball cada nit del cap de setmana, amb animació exemplar de la gent gran , aquest barri juntament amb els de Collblanc-la Torrassa i Bellvitge, són dels més habitats per jubilats, i s´animen moltíssim  fent corros i ballant com els hi ensenyen als tallers dels casals i dels centres cívics que visiten.

Nosaltres vàrem estar al del dia 29 que tocava l´orquestra "Sabor Sabor".
http://www.orquestasaborsabor.es/

També fira d´Assosiacions i partits polítics i sindicats, que fan bocatas econòmics i beguda per preus mòdics que els serveixen per sufragar gastos i ganar guardiola, proveu els seus pinxos.

Penjo fotos del marc incomparable del parc de l´Alhambra, i de la gent, que com a tota la ciutat, es de moltes étnies mestissades, fent ballaruca juntes per passar-ho bé.





FESTES 2014.-

Avui dia 31 de maig hem anat a veure gegants, la trobada aquesta any ha contat amb les colles de la Florida, els Gegants del Drac d´Or de Santa Eulàlia, la colla principal de la ciutat, la colla del Prat i la colla de Sant Vicenç dels Horts.
















No hay comentarios: