martes, 11 de marzo de 2014

CIRCULAR TORRELLES Can Valent-Can Roig

sortim de Torrelles dos persones, la meva dona i jo, menjats i amb dia ennubolat però templat.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6320789

15,40 h.
Comencem a caminar des de la biblioteca central del poble, a prop de l´Ajuntament.

Cal Ramon

Can Camps

església de Sant Martí


16.10 h.
Després de pujar pel carrer Raval Janer, que surt en pujada per sota de la plaça de l´església, arribem a la primera bifurcació, ja fora del poble, agafem el camí del centre, que es veu serpentejar per la torrentera de Can Reinal cap a l´est.


carrer del Raval del Raval Janer

primera bifurcació

Cesalpina al costat del MontPedrós



Seguim el camí rodejats en algún tram d´alzines, cirerers i bosc a trams, fins arribar en aquest punt horari a una desviació a esquerra que, en pendent puja a dalt la muntanya.



terres de Can Valent

16,25 h.
Arribem a dalt i trobem un desviament a esquerra cap a la Penya del Moro i el Puig Vicenç, que es veu en la llunyania, estem en terres de Can Valent, i agafem el camí cap a Torrelles de tornada (senyal explicatiu).

Una mica més endavant veient un rierol a ma dreta que puja al cim d´aquesta banda de la vaguada de Can Valent, i que torna al camí principal bastant més endavant.


a l´esquerra Puig Viceç/ a la dreta Torrelles



16.50 h.
Comencem la baixada cap a la rierada de Can Valent, que salvem serpentejant per la muntanya, en aquesta hora trobem un desviament clau per la gent que vol sortir més avall en la carretera que puja a Torrelles des de Sant Vicenç, al costat del berenador, camins que passen per l´altra banda de la vaguada i dels cables 
d´alta tensió,  Si volem seguir aquest camí hauriem de tombar a ma esquerra, nosaltres agafem el camí cap a la dreta.

desviament clau!!


17.10 h.
el camí ha fet un parell de pujadetes, i anem en pista ampla amb baixada predominant, trobem un altre desviament a ma esquerra, que sembla portar a terres de conreu.



17.30 h.
Sortim un altra vegada a Torrelles, a l´alçada de la ctra., una mica més avall de la plaça de l´església, al davant de Can Roig, maca masia Torrellenca, al fons tenim el pont blau que creua de Catalunya en Miniatura, i cap allà enfilem.


Can Roig



pont que ve de Cat. en Miniatura


Hi ha un caminet a la sortida del pont que puja cap als carrers de sota de la plaça de l´Ajuntament, i que faig servir per tornar al cotxe.

Total:
2 horetes de camí
dificultat facil
pujada a mig camí justament.