martes, 26 de diciembre de 2017

GR-6 pels voltants d´ULLASTRELL



Ruta de 4 kms des de la part alta de la carretera de Terrassa a Martorell, a l´alçada de la benzinera de Repsol, al costat del restaurant "quatre vents" i de la parada de la linia C2 de Sabadell a Terrassa i Martorell.





C-2
https://moventis.es/es/lineas-horarios/sabadell-terrassa-martorell

linia 12 de terrassa, cia tmesa
http://tmesa.com/index.asp?lang=ca&proces=horarisMap&id=12&ret=plaDesp

Passem per la carretera, tombant direcció Martorell per tota la urbanització Can Solà, a l´arribar a l´alçada del desviament de la C-243c cap a Ullastrell, tombem pel carrer del Xot, a la urbanització Ca n´Amat, que queda amagada a la dreta, a sota el pendent.


A mitja baixada trobem un desviament (corriol estret), ben senyalitzat a l´esquerra, que ens endinsa en un bosquet que corre paral.lel a la ctra. En una mitja hora trobem un encreuament de pista que amaga a l´altre cantó un corriol que porta a una altra continuació paral.lela a la mateixa ctra.

corriol a la esquerra i indicació del GR-6

urbanització Ca n´Amat




corriol al costa de la carretera d´ullastrell

ctra Ullastrell


Camí maco de fer, emboscat, estret i agradable.

Sortim a una hípica que està just al costat de l´entrada de la carretera de Ullastrell, i del camí vell de Ullastrell.



Baixem per pista formigonada, hi viuen unes quantes families a la urbanització de Can Carbassa, el camí comença a baixar i veiem les primeres indicacions que ens porten cap a Viladecavalls.



can Carbassa

Ullastrell


El meu camí acaba quan veiem de lluny el pont de l´eix transversal.  El camí a partir d´aqui començava a davallar pronunciadament cap a la riera de Gaià, i després tocava tornar a pujar.la



Dos recomanacions que he aprés a posteriori, la primera es que les fletxes que trobem per tot el camí, i la primera indicació a la sortida del restaurant dels Quatre Vents, són del Camí de Santiago, i que en aquest tros, el GR-6 té dos traçats diferents que es parteixen a partir de l´entrada a Can Carbassa, tots dos van per sendes diferents de la riera de Gaià.