viernes, 30 de julio de 2021

BEGUES - OLESA BONESVALLS PER LA RIERA DE BEGUES



Avui dia 29/7/21 he fet el tram curt de l´enllaç, per la riera de Begues i "la Massana", granja abandonada que ara es dedica a fer mel, tram maco, a la part baixa del Garraf i molt pla.




                                                         "la Massana" i el seu rusc d´abelles


Al principi pujant cap a les vinyes de "Can Termens" és a ple sol, després baixada fins "la Massana", a on trobem el desviament del GR 92-3 a l´esquerra, que ens ha acompanayt fins ara, i que després d´uns 14 kms, pujant 200 metres i baixant 400, arriba a "la Mola" i a l´Arboçar mític.




El GR 92-3 queda per més endavant com a repte, o be començant a l´ermita de Bruguers, els primers 6 kms fins a Begues i tornada, o per retrobar a "la Massana", des de la ctra de Avinyonet a Gavà, fins a Les Gunyoles i Avinyonet, per tornar a casa a saber com, perquè son 14 kms.  En aquest viatge trobare el camí que vaig fer a dalt del primer tram de GR-5 i que acabà a Olesa Bonesvalls.  Recordo el tram pedregós que tant en va costar de païr aquell famós agost del 2015.




A dalt el camí d´avui vaig al costat de la ctra i del soroll de la cantera, però es igual, són 2 hores no molt cansades, amb tot tipus de pis i paisatge, bosc, sender, pedra, riera, entre la pedra vermella de Sant Climent i la calcària del Garraf.