lunes, 22 de julio de 2019

GR-92 VISTES DE L´AMETLLA DE MAR

Segur que l´etapa del GR-92 entre l´Hospitalet de l´Infant i el port pescador de l´Ametlla de Mar ha de ser un tram trencacames, com els que ronden la linia de la Costa Brava, però les promeses i l´olor dels pins presagie un bon camí a l´estiu, amb caletes per refrescar-se a cada às o imes caigudes a mar més que perillose per calçar bon calçat i tenir bon equilibri.

A dues etapes del final del tram català del GR català per costat sud, la línia del cami de ronda a l´alçada de Palamós, St Feliu i Tossa, es repeteix en aquesta banda.  22 kms plens d´esglaons que jo he refet des del bonic port de l´Ametlla de Mar aquest estiu, cap al nord, i mirant al sol sortint, uns 4 kms que m´han deixat ganes de tornar-hi.

Aixi prepararé bon calçat, quantitat d´ampolles d´aigua, bones ulleres de Sol, poca càrrega, sac lleuger i samarreta i tovallola, banyador també, per baixar els 22 kms aquesta vegada que em faràn saltar, olorar a pi, veure els vaixells sortint de port, els bucejadors capbuçant, i les onades anant i venint, amb rumor de mar i olor de sal, d´aqui a poquet sirà....








No hay comentarios: